Признавам не бях яла Gnocchi преди да отида в Рим. Случайно ги пробвах и толкова ми хареса това картофено изкушение, че си донесах няколко пакета, които разбира се свършиха много бързо. Поразрових се и за рецепти как се приготвят в домашни условия, не е много трудно, но ще публикувам отделно.
За соса:
1 буркан песто
готварска сметана
Приготвяне:
1 пакет Gnocchi се вари за няколко минути. Готварската сметана се загрява във по-висока тенджера или съд, изсипват се изцедените от водата Gnocchi и се слага сос песто на вкус, тъй като е доста солен.
Сервират се поръсени с пармеджано.
Много са вкусни и със сос болонезе. Но като се замисля както и да се направят ще бъдат вкусни.
Да Ви е вкусно!
Сервират се поръсени с пармеджано.
Много са вкусни и със сос болонезе. Но като се замисля както и да се направят ще бъдат вкусни.
Да Ви е вкусно!
0 коментара:
Публикуване на коментар